Image Image Image Image Image

Köp cykelkort

Det finns två olika typer av cykelkort – säsongskort och 3-dagarskort.

Säsongskort
Säsongskortet kostar 75 kr och gäller ett år från inköpsdatum. Med ett säsongskort kan du hyra cykel så ofta du önskar under hela säsongen. Säsongskortet kan du koppla ihop med ett RFID-kort (kort med blipp funktion) tex. gymkort, bibliotekskort mm. Möjligheten finns att köpa ett plastkort för ditt abonnemang till en kostnad av 150 kr/plastkort.

3-dagarskort
För dig som vill prova på att cykla eller bara är i Lund på besök finns det möjlighet att köpa ett 3-dagarskort. Kortet kostar 25 kr och köps direkt vid cykelstationerna med konto- eller kreditkort.

Ett reservationsbelopp på 140 kr bokas på ditt konto- eller kreditkort för eventuella kostnader om du överstiger de 30 minuterna som är gratis. Tänk även på att kolla så att ditt kort är öppet för utländska köp över internet (vi använder en Fransk bank).

Den första halvtimmen vid varje cykeltur är alltid gratis.

30-minutersregeln 
Första halvtimmen av varje tur med cyklarna är alltid gratis, oavsett antal turer per dygn. Vill du fortsätta cykla efter 30 minuter så måste du returnera cykeln i stället men du kan direkt hämta ut en ny. Om cykeln lånas mer än 30 min kostar det 10 kr för första halvtimmen, 20 kr för andra och 40 kr per halvtimme resterande tid.

KÖP KORT HÄR